У Києві бабуся придумала спосіб наживатися на відвідувачах супермаркетів – 24 Новини

У Києві бабуся придумала спосіб наживатися на відвідувачах супермаркетів

У Києві пенсіонерка придумала спосіб шахрайства, просячи відвідувачів супермаркету допомогти їй оплатити покупки. У підсумку за день “роботи” літня жінка отримує у такий спосіб до тисячі гривень, видані їй небайдужими.

Про це передає “Київ Оперативний” на сторінці в Facebook.

“Йду в магазин і бачу – стоїть бабуся з возом і кульками, просить грошей. Далі бачу, як за нею приїжджає таксі. Почав знімати відео. Касир з “Новуса” сказав, що вона “постійний клієнт” і просить оплатити покупки. Зі слів касира – 900 гривень на день на покупках вона має, а то якщо пощастить і більше. Плюс те, що небайдужі люди дають”, – йдеться в публікації.

Бабусю зняв на телефон один з покупців, коли та під вечір, попередньо затоварившись таким чином, поїхала на таксі. Чоловік перед цим “позичив” пенсіонерці 20 гривень на її прохання. А пізніше побачив, як та викликала транспорт, і помчала в ніч. Сталося це коло супермаркету Novus на Броварському проспекті, 17.

“Тобто ви щойно у мене просили 20 гривень, а зараз на таксі сідайте? Це зручно так? Ви так звикли – позичати гроші, а потім на таксі сідати?”- запитував у жінки обурений киянин.

У відповідь жінка, сідаючи в таксі, просто відповідала “так-так”, не сперечалася і не обтяжувала себе виправданнями, і додала наостанок: “баба розтратилася”.

“Ну звичайно… Добре люди заробляють. Чому я так не заробляю?”- дивується чоловік такому нахабству.

У мережі деякі жителі столиці впізнали бабусю, і стали ділитися власним досвідом спілкування з нею, тільки в інших магазинах. Також почали наводити інші приклади, коли випрошують гроші у перехожих під різним приводом: на бензин, на ремонт, на покупки… Деякі в коментарях зауважують, що через подібні випадки, “ошпарившись” на шахраях, люди нерідко перестають давати гроші іншим прохачам, які дійсно можуть бути в нужді.

  • Напевно родичка діда з “поламаним” авто.
  • Нехай всі бачать. Фіг потім їй допоможуть. Непогано влаштувалася.
  • До мене підходила в Мегамаркеті на Олімпійській. У кошику – салямі, хурма, виноград…. кажу їй, мовляв – як для жебрака у неї недешеві продукти, і запропонував купити щось простіше… типу хліба, молока, яєць. На що почув: “…щоб ти провалився, жмот”.
  • Раніше в Сільпо на Червоній руті промишляла.
  • Фото їх кругом світити потрібно. Я так один раз потрапила, на Васильківській Ой, бензин закінчився, хоч на літр дайте. Питаю, що за машина ? Жигуль… Даю 100 грн. Хоч би спасибі сказав. Через день на тому ж місці… а я на іншій машині, впізнав. Просити не став… каже, ми вже назбирали… Після цього нікому не допомагаю…
  • Ха-ха, вона щодня в магазині з повним візком, хапає молодь, щоб їй оплатили. І не помиляється ж.
  • Раз так попався на своїй жалості. Другий раз бабульку цю з пельменями і сардельками відіслав шукати щастя в іншому місці. Касири сказали потім, що її можна на пів ставки в магазин приймати. Я б хрін скільки часу вистояв у її віці.
  • Ось так! Наші бабусі на таксі в булочну їздять!
  • Я через таких і перестав подавати.

ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях