Українці “за” референдум і “проти” дозволу на зброю – опитування – 24 Новини

Українці “за” референдум і “проти” дозволу на зброю – опитування

Майже 90% опитаних громадян підтримують акції протесту з вимогою зниження тарифів. Соціологи розповіли про ставлення українців до актуальних питань.

Більшість українців – 58% підтримують прийняття закону про всеукраїнський референдум. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою Рейтинг, результати якого були оприлюднені в четвер, 4 лютого.  

“Прийняття Закону України Про Всеукраїнський референдум підтримують 58% опитаних, не підтримують – 28%, не визначилися – 14%”, – говориться в повідомленні.   При цьому ініціативу з надання громадянам України законодавчого права на приватне володіння вогнепальною зброєю підтримують 23% опитаних, не підтримують – 75%.   Також згідно з даними опитування, 89% респондентів підтримують акції протесту з вимогою зниження тарифів, 10% – проти. Відзначається, що 36% опитаних вважають, що найбільшу відповідальність за підвищення тарифів несе Кабінет Міністрів, 29% покладають відповідальність на Верховну Раду, 24% – на президента.  

Опитування проводилося 2-3 лютого серед населення України у віці від 18 років і старших у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях