Українцям без вищої освіти пропонують вакансії з зарплатами 20 000 гривень – 24 Новини

Українцям без вищої освіти пропонують вакансії з зарплатами 20 000 гривень

Громадяни України, які не мають вищої освіти, теж можуть працювати і отримувати за свою працю гідну заробітну плату в розмірі близько 20 000 гривень на місяць.

В Україні відзначається підвищення попиту на працівників без вищої освіти. Найпопулярнішою в 2021 році стала вакансія комірника з окладом до 20 000 гривень. Тільки за другу неділю жовтня таких оголошень на сайтах з працевлаштування було розміщено понад 500.

Найчастіше роботодавці шукають людей вакантне місце комірника з мінімальним досвідом роботи (близько 1 року) на аналогічній посаді. Здобувачі повинні володіти знаннями про нормативні акти щодо зберігання продукції. З особистих якостей перевагою буде дисциплінованість, відповідальність і пунктуальність. Деякі роботодавці вказують також уміння працювати в команді. Діапазон пропозицію по зарплаті в даній сфері дуже різний. Найчастіше пропонують оклад від 9500 до 14 500 гривень в місяць. Однак зарплата в компаніях, які передбачають роботу у вузькій сфері діяльності і з додатковими особливостями, може перевищувати 20 000 гривень.

Українцям без вищої освіти пропонують вакансії з зарплатами 20 000 гривень

Без вищої освіти також потрібні у великій кількості працівники таких спеціальностей: моряк, медперсонал, кур’єр, масажист, брокер і таємний покупець.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях