Жінку з маленькою дитиною позбавили житла колишній чоловік і забудовник у ЖК “Park Plaza” – 24 Новини

Жінку з маленькою дитиною позбавили житла колишній чоловік і забудовник у ЖК “Park Plaza”

Чоловік переписав спільне житло на свою матір без відома колишньої дружини.

Незвичайна за своїм цинізмом історія трапилася нещодавно в Чабанах, що під Києвом, у ЖК «Park Plaza». Жінка з маленькою дитиною фактично залишилася на вулиці «завдяки» колишньому чоловіку, котрий шляхом шахрайства оформив спільну квартиру на третю особу. Тож тепер жінка судиться і з колишнім чоловіком, і з будівельною компанією «БУДЕКО-2016», представники якої не лише знали про ситуацію, а й допомогли відповідачеві незаконно заволодіти житлом.

Документи у справі можна переглянути тут:

Історія розпочалася минулого року, коли киянин Олексій Щербина таємно оформив житло у згаданому ЖК на свою маму Наталію Щербину. Планувалося, що одразу після цього вони продадуть житло, щоб у разі чого його дружина Ольга Щербина не могла нічого довести . І хоча квартира була спільною сумісною власністю подружжя, проте дружина жодної згоди, тим паче письмової, на укладення відповідного договору не надавала. Більше того, про відчуження майнових прав на квартиру їй стало відомо вже після такого відчуження.

Документи за посиланням.

За словами пані Ольги, чоловік заявив, що зробить усе, аби позбавити вже колишню дружину права на майно. І це притому, що після розлучення в жінки на руках залишилася маленька дитина.

Ситуацію, яка вже сама по собі є доволі неприємною, ускладнює той факт, що чоловік діяв не сам, а залучив на свій бік забудовника, у житловому комплексі якого знаходилася ця квартира – компанію «БУДЕКО-2016». Адже необхідний для здійснення такої шахрайської схеми Договір про заміну кредитора та боржника у зобов’язаннях було неможливо переписати на третю особу без відома забудовника.

Наразі справу передано до суду, але представники компанії «БУДЕКО-2016» не виявляють особливого бажання з’являтися на судових засіданнях. Проте постраждала сподівається, що справедливість все ж буде відновлено та що забудовник з’явиться на наступне судове засідання, яке заплановано на 30 вересня.

Ця історія не лише показує, наскільки цинічними можуть бути люди, а й ще раз доводить: вибір квартири треба починати з пошуку надійного забудовника, а не такого, який будь-якої миті може ось так просто по суті вкрасти ваше житло.

Жінку з маленькою дитиною позбавили житла колишній чоловік і забудовник у ЖК "Park Plaza"

ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях