“Зоозахисників не приймаємо” – тату-салон у Києві потрапив у скандал, коли вирішив “набити” татуювання свині – 24 Новини

“Зоозахисників не приймаємо” – тату-салон у Києві потрапив у скандал, коли вирішив “набити” татуювання свині

Така реклама поки що призводить до великих проблем для салону.

Тату-салон Lamarch у Києві вирішив прорекламувати свої послуги, зробивши татуювання живої свині. Про свої наміри майстри повідомили на сторінці у Instagram, чим викликали обурення користувачів.

Співробітники салону зробили кілька фотографій зі свинею на вулиці перед салоном, а потім показали тварину вже у приміщенні. Як татуювання вибрали куполи, які збиралися “набити” (або вже “набили”) на спині свині.

Не зупинило їх і обурення з боку захисників тварин, які погрожували тату-салону наслідками. У відповідь на це в Lamarch саркастично вказали в описі профілю “Зоозахисників не приймаємо” та “Любимо похрюкати”.

Щоправда, тепер ця сторінка вже недоступна, а захисники тварин подякували всім, хто надіслав скаргу на тату-майстрів. Серед тих, хто засудив таку рекламу, виявилися такі зірки, як Даша Астаф’єва та Альона Альона.

Також впав рейтинг Lamarch tattoo в сервісі Google Maps – тепер він становить 1,8 зірок після напливу обурених користувачів. Втім, це, напевно, останнє, що хвилює тату-салон. По-перше, фасад тату-салону облили фарбою та списали написами – “тут знущаються з тварин”.

А по-друге, у поліцію склали заяву, оскільки дії співробітників можна розцінити як кримінальне порушення за частиною 3 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами).


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях