Кількість членів тероборони має сягати 2 мільйони осіб – РНБО – 24 Новини

Кількість членів тероборони має сягати 2 мільйони осіб – РНБО

В РНБО вирішили максимально збільшити кількість військових, які будуть займатися питанням територіальної оборони.

Кількість членів сил територіальної оборони в Україні має сягати 2 млн осіб для захисту країни в разі нового вторгнення військ Російської Федерації, стягнутих до кордонів України.

Як передає кореспондент, про це Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов сказав у Харкові після засідання виїзного засідання РНБО.

Секретар РНБО розповів, що сьогодні було розглянуто питання про стан виконання закону України про основи національного супротиву, який набув чинності 1 січня 2022 року.

“З відповідного питання були прийняті протокольні доручення, які поставив президент. Було проголосовано: усі члени Ради нацбезпеки та оборони підтримали це питання. На сьогоднішній день ми маємо максимально збільшити кількість наших військових, які будуть займатися питанням територіальної оборони”, – сказав Данілов.

Зокрема, за його словами, сьогодні на засіданні у Харкові, “головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний поставив завдання – кількість членів територіальної оборони має сягати 2 млн громадян нашої країни, які готові будуть захищати нашу країну у разі необхідності”, – наголосив Данілов.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях