Пам’ятає жарти “Кварталу”: Зеленський на офіційній зустрічі пожартував над Росією – 24 Новини

Пам’ятає жарти “Кварталу”: Зеленський на офіційній зустрічі пожартував над Росією

На зустрічі з Блінкеном український президент пожартував про росіян.

Президент України Володимир Зеленський дозволив собі відпустити їдкий жарт про Росію.

Даний інцидент стався в ході спільної прес-конференції Зеленського і Блінкена для ЗМІ в Києві. Відомо, що журналіст BBC поставила Зеленському відразу кілька запитань англійською, на які той відповідав українською мовою. Потім він вирішив уточнити, чи почула його журналістка і та відповіла, що вловила переклад тільки російською, пишуть “Українські Новини”.

У відповідь на це український президент посміхнувся, зазначивши, що якщо так, значить росіяни їх чують і знаходяться серед них. Це був жарт, який Зеленський озвучив англійською мовою, але потім продовжив відповідати на інші питання українською.


Варто відзначити, що на офіційних зустрічах в офісі Президента з іноземними гостями всього здійснюється переклад: він або синхронний, що найчастіше, або послідовний. Примітно, що зустріч Зеленського з Блінком теж транслювалася онлайн з синхронним перекладом на українську з англійської.

Усі присутні в залі мали вибір – слухати спікерів в навушниках англійською або українською мовою.

До слова, глава Держдепу США Ентоні Блінкен прибув на Україну, щоб наочно продемонструвати підтримку Києва з боку Вашингтона. Також метою його зустрічі з Зеленським було обговорення цілого ряду питань, у тому числі про постачання зброї українській стороні.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях