Про це APnews повідомляв з посиланням на власне джерело в партії. – 24 Новини

Про це APnews повідомляв з посиланням на власне джерело в партії.

При цьому президент підкреслив, що можлива відставка – це внутрішньо фракційне питання.

Президент Володимир Зеленський вперше публічно прокоментував можливу відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Глава держави поскаржився, що це питання винесли в публічну сферу.

В першу чергу Зеленський відхрестився від можливої ​​відставки Разумкова. За словами президента, для нього “це зовсім не питання” і стосується ця ситуація тільки фракції “Слуга народу”.

“Я вважаю, що велика помилка з боку Діми або його консультантів, що він виносить це питання в публічну сферу”, – заявив Зеленський.

При цьому відразу обмовившись, що ніяких секретів немає і не може бути. Також президент заявив, що роботу будь-якого чиновника він оцінює з точки зору “меню від партії “Слуга народу”.

“Якщо ми боремося з олігархами – підпишіть закон. Якщо не підписуєте – шукайте іншу команду. Це стосується не конкретної людини. Якщо ви не підтримуєте закон про оліграхах, якщо ви не підтримуєте списку санкцій політику щодо, наприклад, пана Медведчука – значить у таких людей інші політичні погляди. І це нормально, ми живемо в демократичній країні. Але якщо вони інші, ніж у 200 з гаком людей в парламенті, інші, ніж у 73%, які віддали свої голоси за цю програму – це нормально, значить ти живеш своїм особистим життям”, – підкреслив Зеленський.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях