“Ви вже в минулому” – 24 Новини

“Ви вже в минулому”

Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко прокоментувала рішення РНБО щодо санкцій. У відеозверненні вона різко висловилася про Зеленського.

Ролик був опублікований Марченко в Instagram 20 лютого, передає Час Пік.

Вона зазначила, що вважає введення санкцій “неконституційним, репресивним і дурним рішенням”, а також заявила, що про Зеленського була іншої думки.

Марченко нагадала, як у 2003 році допомогла йому з працевлаштуванням.

“Коли одного разу влітку зі своєю численною компанією, в тому числі і братами Шефірами та іншими артистами, він завітав до мене додому з проханням про працевлаштування. Я була гостинною, і допомогла з роботою. Вже в кінці 2003 року ми стали виходити на каналі 1+1. Сподіваюся, все було добре. Але ключове слово тут – було. Тому що ви вже в минулому”, – підкреслила вона.

Крім того, дружина Медведчука радикально висловилася і про інші рішення глави держави.

“І з кожним новим своїм підписом під беззаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свою убогу політичну труну”, – радикально висловилася Марченко.

Разом з тим, вона повідомила, що має намір податися в політику і вже примкнула до лав ОПЗЖ.

“Ви самі того не розуміючи змусили мене взяти політичну зброю, щоб встати поруч зі своїм чоловіком, і йти до нашої спільної мети одним фронтом. Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула в політику, але ви не залишили мені вибору! З сьогоднішнього дня я вступаю в партію “Опозиційна платформа – За життя” – резюмувала Марченко.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях