Зеленський розгляне петиції про скасування карантину та обов’язкової вакцинації в Україні – 24 Новини

Зеленський розгляне петиції про скасування карантину та обов’язкової вакцинації в Україні

Обідві набрали більше 25 тисяч голосів підтримки.

Володимиру Зеленському доведеться розглянути та відреагувати на петиції про відміну обов’язкової вакцинації та карантину в Україні. Дві відповідні пропозиції на сайті президента набрали понад 25 тисяч голосів.

Так, перша петиція про відміну примусової вакцинації населення зареєстрована 23 вересня, і наразі під нею підписалися 25179 людей. На думку ініціатора, не повинно бути такого, що “люди вакцинуються простроченими вакцинами під страхом звільнення з роботи чи неотримання заробітної плати”.

“Прошу президента та міністра охорони здоров’я надати людям право обирати, хочуть вони вакцинуватись чи ні. Ми вас підтримали на виборах – підтримайте ж тепер і Ви нас”, – написав автор.

Друга петиція датована 27 вересня і має назву “Повне скасування карантину та добровільно-примусової вакцинації від COVID-19”. Автор просить зробити вакцинацію від коронавіруса платною та дозволити робити її за бажанням. Також ініціатор вимагає “не вести статистику і не згадувати в новинах про коронавірус”, бо пандемія, на його думку, “фейкова”. Ну і основне прохання – скасувати карантин та будь-які обмежувальні заходи. Наразі петицію підтримали 25444 людини.Previous

Зеленський розгляне петиції про скасування карантину та обов'язкової вакцинації в Україні
Зеленський розгляне петиції про скасування карантину та обов'язкової вакцинації в Україні

ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях