Аварія з потягами в Єгипті: кількість постраждалих перевалила за сотню – 24 Новини

Аварія з потягами в Єгипті: кількість постраждалих перевалила за сотню

В даний час йдуть роботи з відновлення руху на ділянці залізниці.

У Єгипті зросла кількість людей, які постраждали внаслідок ДТП з пасажирськими потягами. Раніше повідомлялось про близько 70 поранених, наразі у лікарні потрапили 165 осіб.

Про це APnews пише з посиланням на Arab News.

Відомо, що люди отримали травми різного ступеня тяжкості. На місці працювали понад півсотні “швидких”, щоб надати допомогу тим, хто вижив. У той же час відомо, що загинули в аварії 32 людини.

“32 людини загинули і 165 отримали поранення в результаті зіткнення двох потягів на півдні Єгипту”, – йдеться у повідомленні.

В даний час йдуть роботи з відновлення руху на ділянці залізниці. Вже відомо, що українських громадян серед жертв трагедії немає.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, у п’ятницю, 26 березня в Єгипті зіштовхнулись два пасажирських потяги. Аварія сталася на півдні країни в місті Тахта провінції Сохаг. Поїзд, який прямував з Луксору в Олександрію врізався ззаду в інший пасажирський потяг, який прямував з Асуана в Каїр. В результаті зіткнення три вагони з пасажирами зійшли з рейок.

Пізніше з’ясувалось, що потяги зіштовхнулися через те, що поїзд, який прямував з Луксору в Олександрію, надто різко зупинився. Хтось потягнув у потязі стоп-кран.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях