Б’ється ногами і роздає ляпаси: у Києві неадекват нападає на жінок – 24 Новини

Б’ється ногами і роздає ляпаси: у Києві неадекват нападає на жінок

Як пишуть кияни, найчастіше чоловіка можна помітити на Русанівці, але орудує він також і в інших районах столиці.

Жителі Києва стали масово скаржитися в соцмережах на невідомого психічно не здорового чоловіка, який б’є жінок, що проходять повз, і роздає ляпаси. Перші стали скаржитися жителі Русанівки, а потім його стали помічати й у інших районах.

Зазначається, що здебільшого напади відбуваються вдень, а нещодавно його жертвою стала дівчинка.

“Щойно на моїх очах цей дядько дав дівчинці ляпас, дівчинка років 14-16, можливо старше, йшла йому назустріч. Я запитала у неї, чи знає вона його, каже ні”, – розповіла киянка в соцмережах, яка стала свідком події.

У коментарях люди писали, що цей чоловік орудує і в інших районах столиці, і чоловік має явні психічні відхилення. Зустріти його можна також на вулиці Вифлеємській. Також він часто ходить Русанівкою вздовж місця поховання тварин, біля залізниці та гаражів.

“Просто йде назустріч, а коли порівнюється з жінкою, раптово замахується. А потім просто йде далі”, – розповідають стривожені городяни.

Один із мешканців Києва записав відео із чоловіком, який до цього вдарив жінку ногою. За словами очевидця, поліція повідомила, що приблизно знає, хто цей чоловік, але, ймовірно, жодних дій з боку правоохоронців не було.

“Побачив на мосту через Русанівський канал цього дядька, який мацав свою піпіску через штани. Я вже думав зробити зауваження, як тут він ногою вдарив панночку, яка проходила повз кота. Побіг до нього, став тікати. Викликав поліцію. Поліція мовчала хвилин 40. Я замерз за ним ходити, тому вирішив зняти це відео. На лівій руці обрізані всі пальці. Не схоже на виробничу травму, тому що великий зазвичай цілий. Поліція віддзвонилася вже після і сказали, що приблизно розуміють, хто це”, – розповів очевидець.

Б'ється ногами і роздає ляпаси: у Києві неадекват нападає на жінок

ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях