Нардеп Ковальов, що потрапив у ДТП під Києвом, був тверезий – Слуга народу – 24 Новини

Нардеп Ковальов, що потрапив у ДТП під Києвом, був тверезий – Слуга народу

Пояснили у “Слузі народу” і те, чому нардеп не задекларував автомобіль.

У партії “Слуга народу” заявили, що нардеп Олексій Ковальов, що потрапив у ДТП з вантажівкою під Києвом, був тверезий. За словами спікера партії Юлії Палійчук, це показали результати експертизи.

“Ковальов з власної ініціативи здав усі необхідні аналізи на вміст в організмі заборонених речовин, щоб зняти в подальшому будь-які маніпуляції стосовно цього інцидентуРезультати показали, що алкоголю, чи наркотичних речовин в крові депутата не виявлено”, – заявила вона.

Додала, що в цьому інциденті постраждав лише метал. За її словами, Ковальов звертався до лікарні, але у нього незначні ушкодження.

За словами Палійчук, на даний час конфлікт між водіями відсутній, обидві сторони ДТП не мають претензій одна до одної.

“Народний депутат рухався по головній дорозі і мав перевагу в русі, але не виключає, що міг допустити порушення правил дорожнього руху, за що готовий понести відповідальність”, – заявила спікер “Слуги народу”.

Стосовно автомобіля, в якому перебував Олексій Ковальов, то він, як заявила спікер, новий і перебуває в користуванні народного депутата. Інформація про це буде вказана ним у декларації про доходи за 2021 рік, яка, відповідно до вимог закону, подається в першій половині наступного року.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях