Під Дніпром чоловік мало не зарізав ножем 2-річного сина своєї колишньої: його схопила поліція – 24 Новини

Під Дніпром чоловік мало не зарізав ножем 2-річного сина своєї колишньої: його схопила поліція

Зловмисник переховувався на горищі одного з покинутих будинків у Софійському районі.

Поліція Дніпропетровської області затримала в Софійському районі 28-річного чоловіка, який завдав безліч ножових поранень 2-річному хлопчику.

“На пошуки нападника був орієнтований весь особовий склад районної та міської поліції. Правоохоронці спільно з кінологами пропрацювали місцевість і прилеглу до місця злочину територію. Вони перевірили всі можливі шляхи відходу зловмисника, занедбані будівлі, лісосмуги.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців протягом дня вдалося затримати чоловіка, який вчинив замах на життя дитини”, – наголосила у правоохоронних органах.

Як виявилося, зловмисник переховувався на горищі одного з покинутих будинків у Софійському районі, в тому ж селищі, де стався злочин.

Повідомляється, що за даним фактом порушено кримінальні провадження у ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) і за ч. 3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, 7 липня 28-річний чоловік зачинився у будинку з двома дітьми своєї колишньої співмешканки, 2 і 7 років. Він погрожував їм розправою, після чого завдав кілька ножових ударів молодшій дитині.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях