Стрілянина в центрі Києва: розбірки влаштували бізнес-партнери, одного поранили в голову – 24 Новини

Стрілянина в центрі Києва: розбірки влаштували бізнес-партнери, одного поранили в голову

Один з учасників конфлікту перебуває у розшуку за вбивство.

Сьогодні у центрі Києва сталась стрілянина між чоловіками. Як виявилось, конфлікт виник між бізнес-партнерами. Менш ніж за годину поліції вдалося затримати учасників.

Про це APnews пише з посиланням на прес-службу столичної поліції.

«Попередньо встановлено, що між двома бізнес-партнерами – киянином, 1972 року народження, та громадянином іншої держави, 1978 року народження, виник конфлікт, який переріс у бійку. У подальшому за іноземця вступилися його двоє знайомих. У цей момент киянин дістав зброю та кілька разів вистрелив у бік опонентів»,- повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Далі іноземець зі своїми знайомими сіли до автівки та поїхали у невідомому напрямку. Менш ніж за годину розшукуваний автомобіль патрульні поліцейські зупинили у Подільському районі столиці. В авто перебував чоловік із пораненням голови. Як стало відомо правоохоронцям, це – 37-річний уродженець Херсона, який перебуває у розшуку за скоєння вбивства. Наразі він у лікарні під охороною.

Киянина ж госпіталізували з легкими тілесними ушкодженнями.

За фактом події слідчі Печерського управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях