Термінова евакуація: надійшла інформація про мінування та пожежу в ТРЦ “Дрімтаун-2” – 24 Новини

Термінова евакуація: надійшла інформація про мінування та пожежу в ТРЦ “Дрімтаун-2”

Деталі НП.

В Києві пожежа в торговому центрі.

В Оболонському районі Києва в середу, 24 лютого проводиться термінова евакуація відвідувачів торгового центру “Дрімтаун-2”. Про це повідомляється в YouTube-каналі Новини К.

У спільноті Pavlovsky News поінформували, що по гучномовцю оголосили про термінову евакуацію відвідувачів торгового центру. Людей закликають не панікувати і спокійно покинути будівлю. На відео видно, що їх вивели на вулицю, а саму будівлю обмотали стрічкою.

За непідтвердженою інформацією, будівлю ще й могли замінувати. Однак, охоронці торгового центру оголошують, що приміщення людям потрібно покинути через виниклу пожежу.

Правда, де горить, вони не знають. За словами відвідувачів спортивного клубу, розташованого в будівлі ТЦ “Дрімтаун-2”, їх стали відразу ж після оголошення виводити.

Багато хто не встиг переодягнутися і наділи свій верхній одяг на спортивний наряд, в якому займалися в залі.

Проте ніякої паніки серед людей немає, вони стоять біля будівлі та очікують подальших дій. До слова, на опублікованих кадрах також не видно, щоб десь йшов дим.

На місце надзвичайної події були викликані правоохоронці та рятувальники. За останніми даними, інформація про мінування не підтвердилася.

Зараз фахівці перевіряють приміщення і шукають можливе місце пожежі.

В останні роки почастішали випадки про помилкові мінування в громадських місцях, але фахівці зобов’язані на всі подібні виклики реагувати.

Очікуємо офіційної заяви правоохоронців про те, що ж сталося в торговому центрі “Дрімтаун-2”. https://www.youtube.com/embed/2yviXkfFSYw


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях