У Чернівецькій області чоловік проштрикнув кохану ножем у груди та намагався втекти – 24 Новини

У Чернівецькій області чоловік проштрикнув кохану ножем у груди та намагався втекти

За даними правоохоронців, під час спільного розпивання алкогольних напоїв пара посварилася, і чоловік ударив жінку кухонним ножем.

У Чернівецькій області у місті Сторожинець застілля пари, що живе разом, закінчилося трагедією – 57-річний чоловік штрикнув ножем у груди свою 59-річну співмешканку. Від отриманої рани жінка померла на місці, а коханець спробував втекти від поліції.

За інформацією правоохоронців, судово-медичний експерт виявив на тілі загиблої колото-різану рану грудної клітки, що свідчило про насильницьку смерть.

Підозрюваний на момент приїзду поліції встиг втекти. Але, опитавши свідків та провівши інші слідчі заходи, зловмисника вдалося знайти та затримати.

“Поліцейські вилучили з місця події речові докази, опитали можливих свідків події, а також провели інші заходи, які допомогли оперативно встановити та затримати причетного до вбивства. Ним виявився 57-річний співмешканець загиблої”, – йдеться у повідомленні поліції.

Як вдалося з’ясувати поліцейським, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіком і жінкою виникла словесна суперечка, під час якої чоловік завдав удару кухонним ножем своїй співмешканці.

Вирішується питання про сповіщення затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Чернівецькій області чоловік проштрикнув кохану ножем у груди та намагався втекти

ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях