У Львові шістьох патрульних засудили до 8 років в’язниці за перевищення повноважень – 24 Новини

У Львові шістьох патрульних засудили до 8 років в’язниці за перевищення повноважень

Поліцейських звинуватили в смерті хлопця в гральному клубі.

У Львові шістьох поліцейських визнали винними в смерті 22-річного чоловіка в одному з гральних клубів міста. Їх усіх засудили до восьми років в’язниці.

Галицький районний суд Львова прийшов до рішення, що шість інспекторів роти “ТОР” патрульної поліції перевищили службові повноваження, які призвели до тяжких наслідків. Йдеться про інцидент, який стався в лютому 2018 го року.

Тоді в гральному закладі хлопець проковтнув пакет з наркотиками, що призвело до його загибелі. У поліції заявили, що їх співробітники “робили все від них залежне, щоб врятувати хлопця”. Суд же порахував копів винними і засудив до восьми років позбавлення волі.

Також патрульних позбавили спеціальних звань і заборонили обіймати посади в державних органах протягом трьох років. Проте, в патрульної поліції планують оскаржити рішення суду.

“Наша позиція незмінна – поліцейські виконували свої службові обов’язки. Ми не згодні з рішенням суду і адвокати вже готують скаргу до суду апеляційної інстанції, де ми будемо домагатися справедливості”, – відзначили в патрульної поліції.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях