У Польщі автобус із Українцями потрапив у жахливе ДТП: багато загиблих – 24 Новини

У Польщі автобус із Українцями потрапив у жахливе ДТП: багато загиблих

Пасажирський автобус із українцями 21 березня потрапив у ДТП в Підкарпатському воєводстві на півдні Польщі поблизу Кашице. Внаслідок трагедії загинула одна людина, п’ятеро отримали травми.

Автокатастрофа трапилася опісля 23:00 за місцевим часом у неділю на автостраді А4 недалеко від Ярослава – майже на тому ж місці, де на початку березня у подібній ДТП загинули п’ятеро українців. Про це повідомляє tvn24

За попередніми даними правоохоронців, водій автобуса з українськими реєстраційними номерами з невідомих причин виїхав із проїжджої частини і наїхав на енергоємні загородження. Так, транспортний засіб з’їхав зі схилу й перекинувся в придорожньому яру.

За словами представника пожежної служби Підкарпатського воєводства Марціна Бетлея, в салоні автобуса перебувало 10 осіб, зокрема двоє водіїв – всі вони громадяни України.

Незважаючи на реанімацію, один чоловік помер на місці, четверо поранених були доправлені в лікарні. Ще п’ять пасажирів, підкреслили польські рятувальники, не потребували госпіталізації.

Однак речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко заявив про п’ятьох госпіталізованих через цю аварію українців.

«Вночі поблизу Кашице перекинувся мікроавтобус із 10 громадянами України. 1 особа загинула, 5 були госпіталізовані. Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє з правоохоронними органами Польщі для з’ясування обставин аварії, надає постраждалим консульську допомогу», – написав він у Twitter.

Причини аварії будуть з’ясовані під час службового розслідування. Водночас польські правоохоронці підкреслили: дані поки показують, що водій транспортного засобу був тверезий.

Через ДТП шосе А4 в сторону прикордонного переходу з Україною в Корчовій було перекрито. На місці працювали десятки рятувальників, медиків і поліцейських.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях