У центрі Києва пограбували 150 іноземців – серед членів банди був поліцейський – 24 Новини

У центрі Києва пограбували 150 іноземців – серед членів банди був поліцейський

Злочинці діяли на території трьох закладів в центрі столиці.

У Києві протягом півтора років діяла злочинна група, яка займалася розбійними нападами на іноземних громадян.

За словами правоохоронців, злочинці діяли на території трьох розважальних закладів в центрі столиці. В результаті прокурори підозрюють, що з початку минулого року підозрювані здійснили майже 150 нападів на іноземців.

Схема злочинів кожен раз була однією і тією ж – іноземцям виставляли чеки для оплати, в яких сума замовлення в 5-10 разів перевищувала реальну суму. Коли ж постраждалі відмовлялися платити за завищеними рахунками, їх запрошували в кімнату адміністратора для з’ясування обставин.

І вже там з силою змушували оплатити замовлення. У разі відмови у них силою відбирали у них кошти, мобільні телефони та інші цінності. Однак минулої неділі поліцейські і прокурори провели спільну операцію, в ході якої взяли “на гарячому” причетних до нападів.

На цей час про підозру повідомили десяти учасникам угруповання. Серед них опинився і співробітник патрульної поліції, який виконував роль водія. Також був затриманий організатор групи – уродженець РФ, громадянин Ізраїлю, який знаходиться в розшуку Інтерполу за фінансові махінації.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях