В Індії розшукують українку – вона стала причиною жорстокого вбивства борця олімпійським чемпіоном – 24 Новини

В Індії розшукують українку – вона стала причиною жорстокого вбивства борця олімпійським чемпіоном

Хлопець заступився за дівчину на свій день народження, але через кілька днів був убитий.

У Делі, Індія, поліцейські розслідують причетність дівчини з України до вбивства борця Сагара Дханкада в ніч з 4 на 5 травня олімпійським чемпіоном Сушилом Кумаром. Дівчина піддалася сексуальному нападу з боку, імовірно, брата олімпійця.

Про це повідомляє TOI.

За інформацією поліції Індії, українка, чиє ім’я не розголошується, була в центрі суперництва між убитим борцем Сагаром Дханкадом і олімпійцем Сушилом Кумаром, який зараз звинувачується у вбивстві, викраденні та злочинній змові.

Правоохоронці хочуть розпитати її про те, як швидко загострилися відносини між двома борцями та їх клубами.

Згідно з розслідуванням, українка часто бувала у квартирі олімпійця в Модельному місті та була знайомою друзів убитого. На цей момент її місцеперебування невідоме.

У понеділок, 14 червня, влада планувала допитати друга Дханкада Махала, який також зазнав нападу з боку олімпійського чемпіона в ніч убивства, однак на допит він не прийшов.

Згідно з інформацією ЗМІ, конфлікт стався на дні народження Махала у квартирі українки. Дві групи зіткнулися один з одним після того, як дівчина піддалася сексуальному нападу з боку, імовірно, брата олімпійця Сушила Аджая Кумара.

Через кілька днів, в ніч з 4 на 5 травня, на спортивному стадіоні Чхатрасал в Індії сталася бійка за участю 18-20 борців. Три людини отримали поранення і були доставлені в лікарню, серед них був і 23-річний борець Сагар Дханкар, який помер через кілька годин після бійки.

Біля самого стадіону поліція виявила 5 припаркованих автомобілів, дробовик і 3 патрони на задньому сидінні позашляховика. Також на паркінгу комплексу вони знайшли бамбукові палиці з засохлою кров’ю.

Владі Індії вдалося вичислити, що серед нападників був 37-річний борець Сушил Кумар – єдиний в країні дворазовий призер Олімпійських ігор в особистому заліку і єдиний індієць, який виграв чемпіонат світу з боротьби. Також він займає офіційну посаду в спортивному департаменті уряду Делі.

Три тижні поліція полювала за Кумаром. Вони почали рейди та запропонували винагороду в розмірі 100 000 рупій (1340 доларів) за будь-яку інформацію, що веде до піймання борця. 23 травня Кумар був заарештований біля станції метро в Делі. Йому висунули звинувачення у вбивстві, викраденні та злочинній змові.

Свою провину і причетність до вбивства він категорично заперечує, запевняючи, коли він приїхав до стадіону – бійка закінчилася, а злочинці втекли.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях