Дмитро Каднай виконав найнезвичайніший номер за всю історію “Танців із зірками“ – 24 Новини

Дмитро Каднай виконав найнезвичайніший номер за всю історію “Танців із зірками“

Дмитро Каднай та Аліна Лі не змогли виступити у минулому випуску проєкту “Танці з зірками”, оскільки музикант заразився коронавірусом. Завдяки імунітету пара пройшла далі. На жаль, співак не встиг вилікуватися за тиждень і з’явитися на паркеті…але зірки знайшли спосіб виступити у прямому ефірі.

“Ми повинні станцювати, попри все. Навіть за таких складних умов ми все одно сподіваємося вас здивувати. Такого ще ніхто не робив за всю історію “Танців із зірками”, – зазначив Дмитро Каднай.

Соліст гурту KADNAY та фаворит танцювального проєкту виклався на повну під час підготовки до танцю. Він репетирував зі своєю партнеркою на відстані: вона у студії, а він – удома, попри те, що лікарі рекомендували не напружуватись.

На паркеті в студії “Танці із зірками” Аліна Лі з’явилася сама, а Дмитро Каднай танцював сам у порожньому танцювальному залі.

“Ми танцюватимемо разом, але в різних локаціях. Аліна буде на паркеті, а я буду в порожньому танцювальному залі. І ми танцюватимемо онлайн, одночасно”, — зазначив співак.

Виступали артисти під пісню “Океан Ельзи” – “Стіна”, яка стала дуже знаковою у ситуації, що склалася. Зоряне журі шоу високо оцінило виступ пари, яка виконала танець Фрістайл. У підсумку пара набрала 26 балів, розділивши третє місце з Ольгою Харлан та Дмитром Жуком.

“Це так круто, незважаючи на те, що вони не були в одному приміщенні”, “Вау, найнезвичайніший номер за весь час”, “До чого технології дійшли. Це принаймні оригінально було”, “Це нереально круто, особисто для мене, вони вже переможці”, – пишуть глядачі.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях