Друга “весільна церемонія“: дружина Євгена Кошового показала романтичні фото з островів – 24 Новини

Друга “весільна церемонія“: дружина Євгена Кошового показала романтичні фото з островів

Євген Кошовий з дружиною перебуває у романтичній подорожі до теплих країв. Місцем свого призначення парочка обрала далекі острови, де гріються під сонечком, відпочивають у тіні пальм та купаються у блакитній воді.

В особистому обліковому записі в Інстаграм колишня танцівниця поділилася інтригуючим фотознімком. У кадрі Євген Кошовий з’явився в білих бриджах і сорочці, обіймаючи свою дружину, одягнену в довгу білу сукню. Ксенія прибрала волосся у високу зачіску, а також тримає гарний букет нареченої з білими квітами.

“Я так хочу, щоб ці моменти не закінчувалися. Так?” – зазначила у підписі дружина актора студії “Квартал 95”.

Мабуть, закохані вирішили влаштувати фотосесію у весільному стилі, відзначаючи своє міцне кохання. У шлюбі Ксенія та Євген Кошовий вже 14 років. Пара виховує двох дочок: 14-річну Варвару та 7-річну Серафиму.

“Ви класні”, “Круть”, “Касюша сама досконалість”, “Дуже красиво”, “Гірко молодим!”, “Без слів”, “Яка краса”, “Ксюша, радієш око моє! Щиро бажаю Вам продовжити ці моменти ще років на …дцять”, “Які ви гарні та щасливі”, – захоплюються шанувальники.

Друга “весільна церемонія“: дружина Євгена Кошового показала романтичні фото з островів

З шанувальниками в сторіз Ксенія Кошова часто ділиться фото з пляжу, показуючи селфі з чоловіком і гарячі фотографії в бікіні.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях