Дженніфер Еністон розкрила правду про стосунки з Бредом Піттом – 24 Новини

Дженніфер Еністон розкрила правду про стосунки з Бредом Піттом

Дженніфер Еністон – одна з головних холостячок Голлівуду. Красуня-акторка, яка може похвалитися прекрасним молодим тілом, вперше за довгий час розповіла про особисте життя. Артистка зізналася, чи є щось між нею і її колишнім чоловіком Бредом Піттом.

Величезним потрясінням для шанувальників Дженніфер Еністон і Бреда Пітта стали новини про їхнє розлучення на початку 00-х. Коли через роки актриса розлучилася зі своїм другим чоловіком Джастіном Теру, а актор з Анджеліною Джолі, фанати сподівалися на їх возз’єднання. А після того, як в ЗМІ просочилися новини, що ексзакохані почали спілкуватися, вони не сумнівалися, що між ними щось є.

Дженніфер Еністон розкрила правду про стосунки з Бредом Піттом

У своєму недавньому інтерв’ю зірка серіалу “Друзі” розставила всі крапки над “і”. На жаль шанувальників, Дженніфер Еністон відзначила, що між нею і Бредом Піттом нічого немає крім дружби.

“Ми з Бредом друзі, дуже хороші друзі. Ми розмовляємо, і в цьому немає нічого дивного, за винятком всіх, хто, ймовірно, хотів би, щоб це передбачало якесь продовження …”, – заявила актриса.

Дженніфер Еністон розкрила правду про стосунки з Бредом Піттом

Говорячи про особисте життя, Дженніфер Еністон підкреслила, що не прагне вийти заміж. Для неї головне – зустріти людину, з якою вона зможе проводити час разом і насолоджуватися життям, а відносини необов’язково оформляти.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях