Дженніфер Лопес у вбранні тотал-блек підтримала Бена Аффлека на прем’єрі нового фільму – 24 Новини

Дженніфер Лопес у вбранні тотал-блек підтримала Бена Аффлека на прем’єрі нового фільму

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек продовжують доводити, що вони дуже виросли і порозумнішали відтоді, як зустрічалися майже 20 років тому. Закохані всіляко намагаються один одного підтримувати не тільки в особистому, але і професійному житті. А головне без заздрощів.

Нещодавно зірка фільму “Зникла” прилетів до Нью-Йорка, щоб надати не тільки моральну, але і фізичну підтримку коханій на благодійному концерті Global Citizen Live. Тепер настала черга Джей Ло підставити своє плече. Закохані з’явилися разом в Лос-Анджелесі.

Дженніфер Лопес у вбранні тотал-блек підтримала Бена Аффлека на прем'єрі нового фільму

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес потрапили в об’єктиви папараці у Тихоокеанського центру дизайну. Саме там відбувся спеціальний показ нового фільму за участю актора – “Ніжний бар”. Успішна артистка вибрала total black образ: високі шкіряні чоботи, облягаючу спідницю-міді, гольф і маленьку сумочку. Бен виглядав стильно в темно-коричневих черевиках, синіх джинсах, білій футболці і вельветовій куртці.

Дженніфер Лопес у вбранні тотал-блек підтримала Бена Аффлека на прем'єрі нового фільму

На червону доріжку актор вийшов сам, разом з іншими зірками картини. Він переодягнувся в класичний чорний костюм, білу сорочку і ретро-туфлі. Саме під час зйомок фільму “Ніжний бар” між Дженніфер Лопес і Беном Аффлеком знову почалися відносини. Подейкують, актор став писати колишній нареченій любовні листи, і йому вдалося її знову підкорити. Їхні стосунки розвиваються дуже стрімко і ходять чутки, що зовсім скоро пара одружиться.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях