Експродюсер Лободи різко відповіла на критику Кіркорова в гомофобії – 24 Новини

Експродюсер Лободи різко відповіла на критику Кіркорова в гомофобії

Публічна перепалка між колишнім продюсером Світлани Лободи і попкоролем російської естради все ще триває. Нателла Крапивіна різко відповіла на хейт на свою адресу і висловилася щодо свого ганебного коментаря.

Днями відома українська співачка Світлана Лобода залишилася без продюсера через ганебний інцидент. Різкий коментар Нателли на адресу Філіпа Кіркорова і блогера Дави привів до того, що Крапивіну звинуватили в гомофобії, а потім ще і в плагіаті і ще багато в чому. Промовчати колишній продюсер зірки просто не змогла і записала відеозвернення.

Говорячи про свій коментар, Нателла зазначила, що він пролунав зовсім некоректно, але він не мав ніякого відношення до гомофобії, а був адресований нещасним паразитам, яких Кіркоров із регулярністю, за словами Крапивіної, привертає в своє життя і демонструє світу.

Експродюсер Лободи різко відповіла на критику Кіркорова в гомофобії

Експродюсер Лободи підкреслила, що попкороль зовсім не пропагує гей-культуру, а насправді просуває моральних виродків і збоченців, які заради 15 секунд слави готові стати гомосексуалом, репером, нареченим Бузової і дружиною Кіркорова. Крапивіна зазначила, що Філіп зовсім не толерує, а навпаки спекулює на актуальних темах, які насправді принижують представників ЛГБТ-спільноти. Не пропустила повз продюсер і слова Кіркорова про плагіат. Філіп Бедросович звинуватив Крапивіну в тому, що вони з Лободою злизали номер Бейонсе для виступу на премії МУЗ-ТВ. У відповідь на це Нателла назвала співака королем ремейків з неочищеними правами, який переспівує чужі пісні, а потім отримує претензії від авторів зі всього світу.

Також продюсер припустила, що така різка реакція Кіркорова пов’язана з тим, що він затаїв на неї образу через те, що Світлана Лобода вкотре відмовилася заспівати з ним дуетом.

Повну відповідь Нателли Крапивіної можна подивитися в каруселі.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях