Ірина Білик розповіла, чому відмовилася від пропозиції шейха – 24 Новини

Ірина Білик розповіла, чому відмовилася від пропозиції шейха

Ірина Білик розповіла, що могла стати дружиною шейха. Заради чого співачка відмовилася від настільки привабливої пропозиції? Про це виконавиця розповіла своїм підписникам.

Успішна українська співачка на сьогоднішній час відпочиває в Єгипті, звідки ділиться не тільки барвистими фотознімками, а й цікавими історіями.

На цей раз Ірина Білик розповіла про те, що в минулому отримала привабливу пропозицію від шейха. Співачка могла б стати дружиною багатої людини та ні в чому собі не відмовляти, але замість цього вона вибрала своїх шанувальників.

В особистому акаунті зірка опублікувала відео, зняте в дорогому готелі. На Ірині надітий цікавий костюм в арабському стилі, що складається з брюк і туніки. Зверху виконавиця накинула прозорий кардиган. Образ успішна артистка завершила босоніжками на високій платформі, масивними сережками й синьою шапочкою.

«Одного разу у мене була пропозиція від шейха, залишитися з ним в його країні, але так як через місяць повинен був початися концертний тур по Україні, я з посмішкою відмовилася від його пропозиції. Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени? А ви як думаєте, чи правильно я вчинила?» – розповіла в Інстаграм виконавиця.

Шанувальники заявили, що артистка поступила правильно, відзначаючи, що життя в золотій клітці не для неї.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях