Ірина Білик зізналася, чому кидала своїх колишніх чоловіків – 24 Новини

Ірина Білик зізналася, чому кидала своїх колишніх чоловіків

Ірина Білик розповіла, що завжди була сама ініціатором розриву і кидала своїх чоловіків перша. До 51 року артистка встигла п’ять разів вийти заміж і кинути чотирьох чоловіків, які душі в ній не сподівалися. Співачка розповіла, що ж послужило причиною.

Спокусниця Ірина Білик змогла підкорити найбажаніших чоловіків України. Її першим чоловіком став продюсер Юрій Нікітін, роман з яким почався через деякий час після плідної роботи. Але закохані розлучилися через те, що чоловік не був готовий до дітей. Після цього артистка охомутала модель Андрія Оверчука, якому тут же народила сина, але відносини незабаром закінчилися. Наступним був танцюрист Дмитро Дікусар, який на 16 років її молодше. Але і тут стосунки не склалися. Найяскравіші і обговорюваніші відносини у Ірини Білик були з Дмитром Коляденком, від якого вона пішла через два з половиною роки, заявивши, що любить іншого чоловіка.

Ірина Білик зізналася, чому кидала своїх колишніх чоловіків

Ірина зазначає, що завжди йшла перша і її ще жодного разу в житті ніхто не кидав. Більш того співачка радить всім жінкам йти з відносин, які перестали їх влаштовувати, так як вони завжди можуть зустріти людину краще.

“Я завжди йшла сама від своїх коханих чоловіків і жодного разу про це не пошкодувала. І раджу жінкам, які не вирішуються втекти від домашнього насильства, від неприємного спілкування в сім’ї – не бійтеся”, – підкреслила артистка.

У більшості випадків між Білик і її чоловіками була любов з першого погляду, яка незабаром згасала.

Ірина Білик зізналася, чому кидала своїх колишніх чоловіків

Зараз артистка вже 5 років щаслива в шлюбі з російським продюсером. Цікаво те, що подружжя живе на дві країни. Аслан Ахмадов знаходиться в Москві, а Ірина – в Києві, де виховує їх 5-річного сина. Нагадаємо, незважаючи на те, що Ірина Білик пішла від Діми Коляденка, з яким прожила в цивільному шлюбі лише два з половиною роки, між артистами збереглися теплі стосунки. Днями хореограф зворушливо привітав свою колишню з днем народження, назвавши її коханою і найкращою.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях