Не стримати сліз: Він Дізель провів до вівтаря дочку покійного Пола Вокера – 24 Новини

Не стримати сліз: Він Дізель провів до вівтаря дочку покійного Пола Вокера

Дочка покійного актора Пола Вокера, зірки фільмів “Форсаж” вийшла заміж. Медоу Вокер і Луї Торнтон-Аллан влаштували скромне торжество на пляжі в Домініканській Республіці на початку жовтня. Дуже зворушливим моментом стало те, що наречену до вівтаря вів її хрещений батько, найкращий друг Пола Вокера і колега Він Дізель.

В особистому акаунті в Інстаграм Медоу Вокер поділилася фото і відео з весілля, викликавши у підписників і шанувальників її батька сльози.

“Ми одружені”, – зазначила дівчина в публікації.

У ролику можна побачити як 22-річна дочка Пола Вокера стоїть поруч зі своїм хрещеним батьком, щоб йти до вівтаря. Успішний актор вибрав для церемонії блідо-блакитний костюм і білу сорочку. Наречена виглядала приголомшливо в простому, але елегантному білосніжному платті Givenchy Haute Couture.

Знімки, на яких Він Дізель веде дочку Пола Вокера до вівтаря, викликали у підписників бурю емоцій, а багато хто визнає, що не можуть стримати сліз, дивлячись на цю милу і одночасно сумну картину.

В інтерв’ю дівчина розповіла, що пандемія внесла свої корективи в планування весілля: “Сім’я Луї не змогла приїхати. Багато близьких друзів, яких ми вважаємо рідними, також не змогли приїхати через обмеження на поїздки”.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях