Олег Винник зізнався, чому вигнав чоловіка Ольги Сумської з “Голосу країни“ – 24 Новини

Олег Винник зізнався, чому вигнав чоловіка Ольги Сумської з “Голосу країни“

Напередодні прямих ефірів шоу «Голос країни» покинув 57-річний український актор Віталій Борисюк. Чоловік Ольги Сумської гідно показав себе на великій сцені, однак йому не вистачило зовсім трохи, щоб перейти на новий етап. Олег Винник розповів, чому вигнав після «нокаутів» саме заслуженого артиста України.

Вчора, 28 березня 2021 року, на екрани вийшов десятий випуск вокального шоу «Голос країни-11». Чоловік відомої української актриси Ольги Сумської останній раз виконав композицію на сцені проєкту. Віталій Борисюк вразив виконанням відомої пісні «Phantom of the opera» з мюзиклу «Привид опери».

Попри те, що і глядачам, і зоряним наставникам сподобався виступ актора, він не пройшов далі. Емоційне виконання Віталія Борисюка оцінили високо, але його тренер, співак Олег Винник, прийняв рішення, що чоловік Ольги Сумської повинен дати дорогу молодим.

В ефірі шоу виконавець зазначив:

«Мені здається, що у тебе величезне серце. Я знаю, чому ти тут … Я хотів би тебе попросити, щоб ти дав можливість цим молодим виконавцям йти далі».

Як відомо, Борисюк прийшов на шоу, відзначивши, що не задоволений своєю кар’єрою, і він хоче отримати другий шанс. Залишаючи проєкт, чоловік Сумської подякував шоураннерам і побажав останнім вокалістам знайти свій шлях.

https://www.youtube.com/embed/Y9Bm-IrfGP8
Переможець шоу «Голос країни» отримає не тільки квартиру в українській столиці, а й шанс виступити на одному з найбільших музичних фестивалів країни «Atlas Weekend».


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях