Ольга Сумська зізналася, як їй з віком грати тільки ролі бабусь – 24 Новини

Ольга Сумська зізналася, як їй з віком грати тільки ролі бабусь

Ольга Сумська 22 серпня відсвяткувала 55-річчя. Попри те, що виглядає українська зірка приголомшливо, в силу свого віку їй доводиться грати вже зовсім не ті ролі, що раніше. Найчастіше актриса виступає в ролі мами або навіть бабусі.

Знаменитість зізналася, як вона ставиться до цих змін у своїй кар’єрі. В особистому акаунті в Інстаграм Ольга Сумська опублікувала своє архівне фото. У кадрі з’явилася молода актриса, одягнена в рожевий наряд.

“Завжди хотіла грати характерні ролі, а грала в більшості випадків звабливих стерв … А зараз мам і бабусь … Але це ж нормально, правда? Я не сумую”, – зазначила актриса.

За свою багаторічну кар’єру Ольга Сумська брала участь в таких постановках, як «Самовбивця», «Скажені гроші», «Дама без камелій», «Ревізор», «Сон в літню ніч» і «Неймовірний бал». Найбільш вони відома як Роксолана в однойменному серіалі. Зараз зірка продовжує виступати на сцені, але грає вже ролі трохи іншого характеру.

Численні шанувальники Ольги Сумської спробували її підтримати, відзначаючи, що з віком вона стає тільки краще.

“Звабливих можна і по сей день”, “Кожна ваша роль унікальна і характерна – тому що саме ви її робите такою”, “Ви прекрасні у всіх ролях”, “Мам-стерв і бабусь-стерв”, “А Росколана? Думаю, більш характерною бути не може”, – пишуть фоловери.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях