Старшу доньку Олі Полякової терміново прооперували – 24 Новини

Старшу доньку Олі Полякової терміново прооперували

Старшій дочці співачки Олі Полякової, 16-річній Марії, довелося терміново зробити операцію. Про це розповіла сама зоряна мати у програмі “Світське життя”.

Кілька днів тому Мережа була рохбурхана відео, яке сама Маша Полякова опублікувала у своєму Tik Tok. На відео дівчина лежала в ліжку, явно лікарняному, із підведеними до неї різними медичними трубками. Незважаючи свій безпорадний вигляд, дівчина співала на камеру, що дозволило підписникам припустити, що її стан не критичний.

А через кілька днів, вже сама Оля Полякова розповіла, чому її старша донька опинилась на лікарняному ліжку. Співачка каже, що за два дні до несподіваної госпіталізації у Маші сильно розболівся живіт, і вони не знали, що з нею відбувається.

“У Маші була термінова ситуація. Було дуже страшно, тому що такі речі відбуваються несподівано … Коли вже подивилися на УЗД – її терміново забрали оперувати”, – розповіла мати дівчинки.

Старшу доньку Олі Полякової терміново прооперували

При цьому Оля Полякова то чи усвідомлено, то чи мимоволі не сказала, що було у Маші: що спровокувало біль у животі і чому знадобилось термінове хірургічне втручання. Втім, це їхнє право – не виносити деталі особистого життя на загальне обговорення. Головне, що зараз вже з дочкою все гаразд, поділилася Оля Полякова.

“Але до бабки треба сходити, щоби злизати з лоба”, – додала співачка.

У Мережі пишуть, що з чола у дитини злизують у разі пристріту.

Взагалі, знаменитій мамі довелося останнім часом понервувати не тільки через старшу дочку, а й через молодшу. Десятирічна Аліса зростає дуже рухливою дівчинкою, яка ані хвилини не сидить на місці і дуже любить тварин. Нещодавно Аліса невдало погладила дворового кота, який чомусь не оцінив її ласку і вкусив дівчинку за руку.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях