Тіна Кароль “наплювала” на українців і закінчила концерт після п’яти пісень: “Ганьба”. Відео – 24 Новини

Тіна Кароль “наплювала” на українців і закінчила концерт після п’яти пісень: “Ганьба”. Відео

Тіна Кароль перервала концерт в Одесі через поганий стан майданчика.

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік, але зараз публікації з виконавицею з’являються на неофіційних сторінках, адже вона вирушила в тур по містах. Не обходиться без скандалів, так як 26 червня 2021 року у неї призначений концерт в Одесі. Але Тіна Кароль успішно його скасувала після того, як виконала п’ять-шість пісень на мокрій сцені.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Тур називається “Красиво”, а минулий концерт в “Ітаці” повинен був початися о 23:00, коли співачка вийшла тільки до півночі. Мокра сцена і апаратура, яка вічно фонила, поставили Тіну перед питанням – чи поважає вона себе і своїх шанувальників. Як виявилося, так. Але Кароль приписала повагу до того, що не може співати в таких умовах.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Виконавиця встигла також і “образити” адміністрацію нічного клубу “Ітака” на її ж сцені, коли задала питання: “Невже не можна зробити дах? Ганьба”.

Але тепер фанати Тіни задаються питаннями, чи правильно вона вчинила через всі проблеми, що сталися, адже всі вони чекали її багато годин під дощем, а хтось навіть приїхав з іншого міста.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях