Тіна Кароль випустила новий альбом в дусі 90-х – 24 Новини

Тіна Кароль випустила новий альбом в дусі 90-х

Тіна Кароль відкрила еру високого стилю, представивши на суд громадськості свій новий альбом. До платівки під назвою “Красиво” увійшли сім композицій, які вже можна прослухати на всіх стрімінгових платформах.

В особистому акаунті в Інстаграм Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників прекрасними новинами – випустив новий альбом.

Обкладинкою платівки стала нова фотографія артистки. У кадрі зірка постає в чудовому вбранні, а її образ нагадує стиль австралійської співачки Кайлі Міноуг. Українська виконавиця одягнена в дуже гарне біле плаття з вирізами на животі і високим розрізом на спідниці. Образ ідеально підкреслив фігуру артистки і її апетитні форми.

“Довгоочікувана прем’єра! Насолоджуйся альбомом #красиво. Дякую всім і кожному, що надихали мене. Спасибі величезне команді за гарну реалізацію …. що відкриває Еру Високого Стилю”, – зазначила Тіна Кароль в публікації.

Альбом вже доступний до прослуховування на всіх стрімінгових платформах. Альбом Тіни Кароль “Красиво” складається з семи пісень: “Дівчинка”, “Хороший хлопець”, “Біжу”, “Коханці”, “Скандал”, “Красиво” і “Це любов”.

Шанувальники прийшли в захват і вже встигли розповісти про свої враження. Варто відзначити, що Тіна Кароль і правда зазвучала по-новому.

“Дуже хороший альбом. Окремо відзначу пісню «Красиво», тому що це – красиво”, “Захоплююся тобою! Ще мільйон раз скажу про те, що люблю тебе за те, що ти не боїшся і вмієш бути різною, вмієш рухатися, прогресувати”, “Кожна пісня на повторі! Нереальний альбом”, “Як же це по-іншому прекрасно!” – пишуть захоплені фанати.

https://www.youtube.com/embed/99lIgWFO33c
Однак не всі залишилися під приємним враженням. Багато засмучені, що всі пісні Тіна Кароль виконує російською мовою. Іншим же не сподобалося нове звучання артистки.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях