Тоня Матвієнко показала своїх красивих підрослих дочок – 24 Новини

Тоня Матвієнко показала своїх красивих підрослих дочок

Тоня Матвієнко – мама двох доньок. Старша дівчинка народилася в першому шлюбі, а молодша в стосунках зі співаком Арсеном Мірзояном. Горда матуся показала, як виглядають зараз її спадкоємиці.

Відома українська співачка, дочка народної артистки Ніни Матвієнко, опублікувала нове фото. Разом з дочками Тоня прикрасила обкладинку українського журналу Viva! У публікації зірка повідомила, що до 40 років загадала всього три бажання: здоров’я сім’ї, відзначити ювілей на сцені і бути королевою зі своїми принцесами на обкладинці. Два з цих пунктів зірці виконати вже вдалося, у зв’язку з тим, що її ювілейний концерт довелося перенести через локдаун на 27 травня.

У кадрі Тоня Матвієнко позує в розкішній зеленій сукні без рукавів і зі шлейфом. Поруч з нею сидить її старша дочка: 22-річна Уляна виглядає відмінно в елегантній темно-синій сукні на одне плече. З іншого боку мило посміхається мала Ніна, одягнена в сукню із зображенням інжиру.

У віці 17 років Матвієнко вперше вийшла заміж за людину на ім’я Матвій, який був на 7 років її старше. У 1998 році у пари народилася дочка, а через кілька років подружжя розлучилося. У початку 2014 року стало відомо, що відома артистка зустрічається з переможцем проєкту “Голос країни” Арсеном Мірзояном. Весілля закохані зіграли через три роки, а роком раніше у них народилася дочка, яку вони назвали на честь відомої бабусі.

“Казкові”, “Дуже красиві”, “Красива сім’я”, “Красуні”, “Прекрасне фото, дівчатка, ви просто чудові”, “Уляна така красива”, “Тоня, ти найкраща”, – пишуть захоплені шанувальники.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях