Ведучий шоу “Холостячка 2“ розповів, чим відрізняється Злата Огневич від Ксенії Мішиної – 24 Новини

Ведучий шоу “Холостячка 2“ розповів, чим відрізняється Злата Огневич від Ксенії Мішиної

Ведучий реаліті “Холостячка 2” Григорій Решетник порівняв двох “холостячок” всея України. За словами телеведучого, Злата Огневич і Ксенія Мішина деякими якостями дуже схожі, але в той же час, абсолютно різні за характером особистості.

Зі схожих рис між головними героїнями “Холостячка 1” і “Холостячка 2” Григорій Решетник зазначив зовнішню жіночу красу і привабливість. Крім того, Злата Огневич і Ксенія Мішина обидві є талановитими і успішними артистками.

Що стосується відмінностей у характері, то тут ведучий шоу розповів, що Злата Огневич дуже любить екстрим, тоді як Ксенія Мішина не проявляє до нього великого інтересу. Головна героїня реаліті “Холостячка 2” постійно занурена в якийсь творчий процес. Навіть в ході зйомок епізоду шоу співачка постійно наспівувала собі тихенько якісь мелодії і складала нові пісні.

Ведучий шоу “Холостячка 2“ розповів, чим відрізняється Злата Огневич від Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина – дуже емоційна натура, як і Злата Огневич. Але актриса відразу висловлює свої почуття і емоції, тоді як співачка більш стримана і розкривається тільки на побаченнях.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях