Жанна Бадоєва розповіла, ким хоче стати її з Аланом дочка – 24 Новини

Жанна Бадоєва розповіла, ким хоче стати її з Аланом дочка

Жанна і Алан Бадоєв розлучилися дев’ять років тому. Експодружжю вдалося зберегти прекрасні відносини заради дітей. Ведуча і режисер часто зустрічаються, їздять один до одного в гості і проводять час зі спадкоємцями.

У родині Бадоєвих двоє дітей: 24-річний Борис – син Жанни від першого шлюбу, якого усиновив Алан, і 16-річна Лоліта – спільна дочка артистів.

У недавньому інтерв’ю відома ведуча розповіла про те, ким хоче стати її з Аланом дочка. Цікаво те, що дівчина не хоче йти по маминих стопах. Виявляється, вся чарівність подорожей показаних Жанною Бадоєвою на екрані в шоу “Орел і Решка” і “Життя інших”, не так прекрасно в реальному житті. Робота ведучої досить важка і Лола не хоче брати на себе такі обов’язки.

“Багато глядачів вважають, що мені пощастило. Пишуть в соціальних мережах: “Як би я хотів мати таку роботу!” Лоліта одна з небагатьох, хто взагалі не заздрить і не хоче йти по моїх стопах. Вона розуміє, що це дуже важко. Дочка сильно напружується, якщо їй треба їхати з нами. Вона знає, що це дуже жорсткий графік і ніякої романтики немає взагалі. Романтика – для глядачів, але ми для них це і робимо”, – зазначила в інтерв’ю Жанна Бадоєва.

Жанна Бадоєва розповіла, ким хоче стати її з Аланом дочка

Замість цього Лоліта вражена роботою батька, і подумує зайнятися режисурою. Також дочці Алана Бадоєва подобається фотографувати і всіх строїти. Поки що Лола не визначилася, але у неї ще цілий рік попереду до вступу до університету.

З 2013 року Жанна Бадоєва з двома дітьми живе в Італії. У Венеції вона познайомилася зі своїм другими чоловіком, музикантом Василем Мельничиним. Весілля закохані зіграли у 2014 році.


ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД OBLIVKI

Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях